Komentarer

Så äntligen har hundra47 fått några (läs: 3 st) komentarer, visserligen har alla mer eller mindre varit negativa. För det första tycker jag det känns jätte onödigt och dumt att skriva ett helt inlägg riktade till dessa avsändare då komentarerna varit anonyma - vilket jag tycker känns trist för alla andra läsare som inte klagat eller gnällt.

I alla fall var det en liten själ under namnet "huh?" som klagade att bloggen var tråkig då den bara innehöll massa recept på soppor och bröd och att det redan fanns en hemsida för detta. Jag ber "huh?" gärna att återkomma med komentarer och önskemål vad han/hon kan finna intressant. Annars tycker jag han/hon kan låta bli och läsa denna blogg och surfa omkring på www.recept.se istället. Annars hälsar jag dig självfallet välkommen åter. Hör av dig så kanske jag kan skriva ett helt inlägg om bara dig och dina intressen vet ja, är du riktigt snäll lägger jag upp en bild också :D

Förövrigt är jag faktiskt själv ganska nöjd med variationen på bloggen än så länge, men det är klart att det finns aningen fler matinlägg just av den enkla anledningen att jag tycker att laga mat, jag tycker om att äta mat och jag är mycket intresserad i hälsa och nyttig mat.

Till signaturen "K" vill jag mest bara säga att för det första är Blå Band systerföretag till Campbell och jag valde att enbart lista ett märke, då jag finner det högst påkostat och ovesentligt att smaka både Knorrs Sparrissoppa, Blå Bands sparrissoppa, Campbells sparrissoppa för att avgöra vilket märke som är godast. Jag listade inte märken, jag listade smaker och Blå Band råkade ha bra och fina bilder på sina pulversoppor. Och för det andra tilllagade jag aldrig en "pulversoppa" på mina hemkunskaps lektioner.

Håll ögonen öppna för nästa inlägg; inom kort kommer en unik granskning (som ni verken kan läsa på recept.se, wikipedia eller aftonbladet) om "världens friaste forum"

Hoppas ni får en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0